top of page

Tens a les mans una peça ùnica,

feta a mà, amb molt d’amor i
en harmonia amb el medi ambient.

Les nines de fil les fem una a una, als tallers de casa nostra, un mas
al mig del bosc del Moianès. Estar envoltats de natura inspira cada un dels nostres productes i, per això, intentem respectar l’entorn on vivim i crear les nines de manera sostenible. La majoria dels materials que utilitzem per fer les peces són ecològics, de proximitat i de comerç just.
A més, els teixits que vesteixen les nines estan lliures de tints tòxics, provenen de robes a les quals hem donat una segona vida i no s’ha explotat a cap persona en la seva elaboració.

Tot el procés és 100% net i filat a Catalunya.

El cotó que pots tocar està regat només amb aigua de pluja i rentat un sol cop. I el farcit porta llana d’ovella Xisqueta, un projecte que paga un preu just als pastors i pastores de l’Alt Pirineu, on s’obté.

La nina de fil és una nina diferent. La poca definició de la seva cara es basa en el sistema educatiu Waldorf perquè sigui el nen el que decideixi l’estat d’ànim de la nina en cada moment.

A vegades ens diuen que les nostres nines de fil són com les nines d’abans, les de les nostres àvies i això ens omple el cor d’il·lusió. Perquè la nina de fil s’ha fet per passar de generació en generació per la qualitat dels materials emprats i la seva confecció.

De tu a la teva filla o fill, i d’ells a nets, besnéts... És un regal que viurà en la família.

 

 

 

bottom of page