PETITES CUQUES DE LLUM

 

Quan vàrem arribar el mas que avui dia és casa nostra, d’això ja fa més de quinze anys, feia molt temps que no hi vivia ningú.

La poca activitat humana va fer que la natura agafés força i  molts animalons, entre elles les cuques de llum, fossin molt presents a la casa. La seva màgia, i un nino de la meva infància, van ser la meva inspiració per fer les “Petites cuques de llum”. La mateixa qualitat que les grans, però en format reduït. 

 

Per confeccionar-les hem fet servir diferents teixits. Pel cos i barret, utilitzem rus o tovallola de cotó orgànic, de comerç just i lliure de tints tòxics. Un teixit de gran qualitat i d’un projecte social i respecte pel medi ambient increïble.

Per donar forma a la cara, hem fet servir cotó orgànic, lliure de tints tòxics i especial per a realitzar nines Waldorf. 

Podreu triar entre dos colors diferents de pell: clara i pell mulata.

 

Van en una bosseta confeccionada amb robes que ja no fem servir o que ens arriben d’amics i familiars. Això vol dir que els teixits i estampats varien segons estoc; ja que preferim tenir cura del medi ambient reduint residus i no generant-ne de nous.

La bosseta i la beta utilitzada variaran segons l’estoc, donant importància a la màgia de la sorpresa i no diferenciar colors i estampats segons sexe de l’infant. No hi ha colors per a nens i nenes, tots els colors són per a totes i tots!

 

Farcides de llana d’ovella Xisqueta del Pallars!

 

Mides:

  • Nino: 19 cm d’alçada i 6cm d’ample aproximadament.

 

  • Bosseta: 9.5 x 8cm aprox. 

Edats: 0 a 3 anys.

18€