NADONS WALDORF

 

Ideals com a primer nino per a l’infant.

Els Nadons Waldorf, són bonics i tendres ninotets. El seu cos és molt subtil, de forma arrodonida, com de coixí. Acompanyarà els infants més petits en el seu primer joc i somnis en els seus sons.

 

Pel cos i el barret utilitzem el rus (tovallola) de cotó orgànic, de comerç just i lliure de tints tòxics, ja que el color cru, és el color natural que li dona la terra on es cultiva. Un teixit de gran qualitat i d’un projecte social i respecte pel medi ambient increïble.

 

Per donar forma a la cara i a les manetes del nadó, hem fet servir cotó orgànic 100%, lliure de tints tòxics i és especial per a realitzar nines Waldorf. Podreu triar en tres tonalitats de pell: clara, ataronjada i un to torrat.

 

Els cabells són de cotó 100% de color marró.

 

Aquest món necessita més amor, per això els nostres “Nadons Waldorf” porten cosit un cor al centre. Per aquests teixits utilitzats hem donat una segona vida algun jersei, pantalons, retalls de tela de tovallola,... ja que preferim reutilitzar que comprar teixits nous, així reduïm residus i no en generem de nous. Els estampats i teixits variaran segons l’estoc.

Podràs triar si vols un cor de color vermell en tovallola o de color marró en cotó. 

 

Farcits de llana d’ovella Xisqueta del Pallars, que sempre ens acompanyen a les nostres creacions!!

 

Mides: 24 d’alçada i 19cm d’amplada aproximadament.

Edats: 0 a 2 anys.

40€