CUQUES DE LLUM

 

Les Cuques de Llum estan inspirades en un nino de la meva infància.

Sabeu de quin estic parlant? Un nino allargat, amb forma de cuc, de textura agradable, amb un cap que s’ il·luminava i ens acompanyava en la foscor de la nit... ara si que sabeu de qui estic parlant oi?

 

El teixit utilitzat pel cos i el barret, és rus o també conegut com a tovallola, de cotó ecològic, de gran qualitat, lliure de tints tòxics, d’un projecte social i respecte pel medi ambient increïble. 

 

Per donar forma a la cara, hem fet servir cotó orgànic, lliure de tints tòxics, és especial per a realitzar nines Waldorf i aquesta la podem fer en dos colors diferents de pell: ataronjada i un to torrat.

 

La butxaca pot ser cotó, texà, lli,...  són teixits que provenen de robes a les quals hem donat una segona vida i així reduïm residus. Els teixits i estampats de la butxaca i la beta aniran variant segons l’estoc, donant importància a la màgia de la sorpresa, no diferenciant colors i estampats segons el sexe de l’infant. No hi ha colors per a nens i nenes, tots els colors són per a totes i tots!

 

Farcides de llana d’ovella Xisqueta del Pallars, que sempre ens acompanyen a les nostres creacions!

 

Mides: 33cm d’alçada aproximadament.

 

Edats: 0 a 2 anys.

40€