NINES D’ABRAÇAR PERSONALITZADES

 

Les Nines d’abraçar, són ben especials per a mi.

Feia temps que les tenia al cap. Volia fer una nina senzilla: ulls, boca, nas i cos sencer.  La Mel, la nostra filla, començava a fixar-se amb els cabells i orelles... però el seu “Nin d’abraçar”, que li agradava molt, no tenia cabells, ni se li podia treure la roba, com a d’altres nines!! D’aquí va sorgir la “Nina d’abraçar” amb cabells i vestimenta. Però no la vaig poder confeccionar fins el dia que la Mel va començar a l’espai de criança. Una colla de pares i mares que vàrem decidir fer les coses d’un altre manera per a un món millor!

 

El teixit utilitzat pel cos, és una tela molt suau de franel·la  ecològic i de comerç just. Un teixit de gran qualitat i d’un projecte social i respecte pel medi ambient increïble.

 

Per donar forma a la cara i a les mans, hem fet servir cotó orgànic, lliure de tints tòxics i especial per a realitzar nines Waldorf. Podreu triar entre les diferents tonalitats: pell clara, a taronjada, groguenca, un to torrat, mulat o negre.

 

 

Els cabells són de llana 100%. Podreu escollir entre els colors: groc, marró, roig o negre. 

Així com la seva llargada: curts o llargs.

 

Podreu escollir entre vestit o “peto”.

Les teles d’aquestes peces de roba, són reutilitzades de teixits que ja no es fan servir i donant una segona vida algun jersei, pantalons, ajudem a reduir residus, no generant-ne de nous. Variaran els teixits i estampats segons l’estoc. 

Donant així importància a la màgia de la sorpresa i no diferenciar colors i estampats segons sexe de l’infant. No hi ha colors per a nens i nenes, tots els colors són per a totes i tots!

 

Farcits de llana Xisqueta, que sempre ens acompanya a les nostres creacions!! 

 

Ens pots escriure un correu electrònic amb totes les opcions escollides i us concretarem el termini de confecció i entrega.

 

Mides: 33 cm d’alçada aproximadament.

Edats: 3 a 4 anys.

Abonament del 50% abans de començar la confecció.

65€