MI-NINOS

 

Petits i entranyables ninotets, de mida ben reduïda. Van en una bosseta, perquè puguin acompanyar a petits i grans, a descobrir nous mons.

 

El teixit utilitzat pel cos, és una tela molt suau de vellut de cotó, tenyida amb tints no tòxics amb certificació Oeko-Tex. Actualment els colors amb els que treballem són: una a ratlles blaves i l’altre a ratlles vermelles i roses.

 

Per donar forma a la cara, hem fet servir cotó orgànic 100% i és especial per a realitzar nines Waldorf. Us podem oferir dos tonalitats de pell: pell clara i pell mulata.

 

Per a la resta de teixits utilitzats, hem donat una segona vida algun jersei, pantalons,... que ja no utilitzàvem. Això vol dir que els estampats i teixits aniran variant segons l’estoc. Ja que preferim cuidar el medi ambient reduint residus, que comprar teles noves i generar-ne de nous.

 

Tant la bosseta com l’element de feltre que decora la bossa, seran sorpresa. Donant importància a la màgia de la sorpresa i no diferenciant colors i estampats segons sexe de l’infant. No hi ha colors per a nens i nenes, tots els colors són per a totes i tots! 

 

Les nostres creacions sempre van farcides de llana d’ovella Xisqueta del Pallars!

 

Mides:

  • Ninotet: 20cm d’alçada i 19cm d’amplada, aproximadament.

  • Bosseta: 14cm d’alçada i 13cm d’amplada, aproximadament.

 

Edats: 0 a 3 anys.

30€